Met welke oliën mixt bergamotolie goed?

Etherische bergamotolie mengt goed met een heel aantal andere etherische oliën en oliemengsels. Terwijl veel citrusoliën voornamelijk verfrissend en opwekkend zijn is bergamot olie meer een rustgevende en ontstressende olie, zowel in massageolie als in aromatherapie. De citrusgeur van bergamotolie mixt goed met verschillende andere etherische oliën. Andere geur categorieën zijn:

Error fetching: cURL error 28: Operation timed out after 2001 milliseconds with 0 bytes received

De categorie met citrusgeuren mengt over het algemeen goed met bloemengeuren, houtgeuren, mintgeuren, kruidige geuren en oriëntaalse geuren wat de citrusgeuren zeer veelzijdig maakt om eigen olieblends mee samen te stellen.

Bergamotolie is net als de meeste citrusoliën bijzonder veelzijdig: het mengt goed met bijna alle andere etherische oliën. Etherische oliën waarmee bergamotolie in het bijzonder goed mengt zijn kamilleolie, alle citrusoliën (bijv bergamotoliecitroenoliecitronellaolie), korianderolie, cypresolie, geraniumolie, jasmijnolie, jeneverbesolie, lavendelolie, neroli olie, nootmuskaatolie, rozenolie, sandelhout olie, vetiverolie, viooltjesolie en Ylang Ylang olie.

Wilt u gemixte olie bestellen?

Wij kunnen etherische bergamotolie, maar ook alle andere oliën in ons assortiment voor u op maat mengen. Alleen al met etherische bergamotolie kunnen wij honderden combinaties voor u maken, helemaal naar uw wens. Vanaf 100 ml van uw blend naar keuze rekenen wij geen extra verwerkingskosten voor het mengen en het maken van het label op maat. Meer informatie over op maat gemixte oliën, de prijzen, en de mogelijkheden vindt u op onze webshop op Etherische-olie.com

Wilt u direct bergamotolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit bergamotolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!