Bergamotolie in aromatherapie

Etherische bergamotolie is een beetje een uitzondering binnen de etherische oliën. Waar de meeste citrusoliën voornamelijk opwekkend en verfrissend werken staat bergamotolie er vooral om bekend rustgevend en ontstressend te werken. Daarom is bergamotolie ook een effectieve geur om depressie, spanning en stress tegen te gaan. Sommigen claimen zelfs dat de olie kan helpen tegen anorexia.

Hoe gebruik ik bergamotolie in aromatherapie?

De eenvoudigste manieren om bergamotolie in de lucht te brengen is met een (elektrische) verdamper of geurkaarsje. Houd er rekening mee dat bergamotolie die verbrandt een iets zwaardere geur krijgt dan bergamotolie die door verdamping in de lucht wordt gebracht. Als u etherische bergamotolie verdampt vanwege haar ontstressende effect zou u kunnen overwegen de olie te gebruiken samen met lavendelolie. Etherische lavendelolie staat er namelijk ook om bekend bij uitstek een rustgevende geur te verspreiden.

Wilt u direct bergamotolie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit bergamotolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!